Интимна сватба сред Канадските скалисти планини

Ако сте фен на живописния фон и прекрасните планини (е, то кой не е?!), със сигурност тази сватба сред Канадските скалисти планини ще накара ченето ви да удари пода!

Не само че сватбата носи атмосферата на приказната зима, живописното място, невероятния сватбен стил, тя също така е изпълнена с много емоции и любов. Което всъщност е най-важното!

Бохемският стил отново присъства, както и личното “докосване” от младоженците, което прави сватбата още по-лична, интимна, направена от двамата. Стилът им е тип бохо – присъстват цветя в косите на булката и шаферките, нетрадиционен мъжки костюм, онези светлинки на всякъде, които акцентират върху природните елементи, част от удивителната сватбена декорация.

Преди да се потопите в красотата на снимките, изгледайте видеото, което ще ви остави без дъх и сигурна съм, ще има какво да “разкажете” на вашия бъдещ сватбен фотограф:

 

 

Да, знам, толкова много се различават този тип сватби от нашите. Но именно това ми харесва и искам да отдам това вдъхновение и на вас. Толкова е очарователно мястото, сватбените идеи и интимността, която присъства тук. Видяхте ли моментът, в който младоженецът видя булката си за първи път?

Забележете по нататък и роклите на шаферките – така модерното nude, което цели в случая да подчертае букетите и те да изпъкнат.

canadianmountains-wedding-02 canadianmountains-wedding-03 canadianmountains-wedding-01 canadianmountains-wedding-04 canadianmountains-wedding-05

 

Цялата церемония се провежда на едно много далечно място от нас – Sea to Sky gondola, Squamish British Columbia в Канада (можете да разгледате Инстаграм профила на това място тук).

Ако някога сте във Ванкувър, не пропускайте да си организирате екскурзия до това място, тъй като е близко до града.

Грандиозната природа на планината и огромните гранитни монолити, които обграждат Скуаш, го превръщат в едно от най-добрите места на земята, за скално катерене, планинско колоездене, ски бягане.

Всяка година стотици хиляди посетители се събират в района, за да се насладят на тези дейности и красотата на Squamish. Районът е пълен с дива природа, изобилие от сьомга в река Squamish, орлите, намиращи се в Brackendale, което прави Squamish популярна дестинация както за рибари, така и за наблюдатели на птици. В най-северната част на Howe Sound – “The Spit”, можете да се видят уиндсърфисти и кайтбордисти, които идват от цял свят, за да се насладят на последователните големи ветрове на Squamish през летните месеци.

 

canadianmountains-wedding-06 canadianmountains-wedding-07 canadianmountains-wedding-08 canadianmountains-wedding-09 canadianmountains-wedding-10 canadianmountains-wedding-11 canadianmountains-wedding-12 canadianmountains-wedding-13 canadianmountains-wedding-14 canadianmountains-wedding-15

Музикален избор: 

All You Need Is Love 

Първи танц: A Kiss To Build A Dream On 

canadianmountains-wedding-16 canadianmountains-wedding-17 canadianmountains-wedding-18 canadianmountains-wedding-19 canadianmountains-wedding-20 canadianmountains-wedding-21 canadianmountains-wedding-22 canadianmountains-wedding-23 canadianmountains-wedding-24 canadianmountains-wedding-25 canadianmountains-wedding-26 canadianmountains-wedding-27 canadianmountains-wedding-28 canadianmountains-wedding-29 canadianmountains-wedding-30 canadianmountains-wedding-31 canadianmountains-wedding-32 canadianmountains-wedding-33

Снимки: Shari&Mike

Видео: Hello Tomorrow

Сватбено място: Sea to Sky Gondola

Leave Your Reply