“Петдесет нюанса Освободени” е тук! "Можеш да ме наричаш Мисис Грей"

Да, дойде и дългоочакваният момент за всички фенове на “Петдесет нюанса сиво”, Мистър Грей, любовта, добрият секс, пълен с осъществяване на много сексуални фантазии…. и все такива хубави неща. 🙂

Днес е българската премиера на третият филм от поредицата, а именно “Петдесет нюанса Освободени”, точно на време за деня на Свети Валентин. Та, ще си говорим обаче не за горните неща, ами за нещо любопитно за MyWeddingLy и нашите бъдещи булки- сватбената рокля на Ана.

 

Модният, сватбен бранд Monique Lhuillier се е наел с изключителната задача, да сътвори сватбената рокля за филма. Дизайнерът, пресичайки с роклите си линията между традиционното и модерното, е преценен за най-добрият избор. Още миналата година, Lhuillier разкри, че тя ще стои зад направата й. Дизайнерката е обличала звезди, като Рийз Уидърспуун, Лорън Конрад, Кари Ъндърууд, Бритни Спиърс и Пинк за техните сватбени дни.

Още в “50 нюанса по-тъмно”, Моник заедно с дизайнерката на костюми Shay Cunliffe, се включиха в изработката на перестата перелина.

fifty-shade-of-gray-embed1-1515452725 fifty-shade-of-gray-embed-1515452700

 

Но какво прави съвременна, модерна дизайнерка на знаменитости, в направата на булченска рокля за покорна съпруга на доминиращ мъж? Очевидно противоположните неща понякога, неочаквано съвпадат. Както всъщност е и при Ана и Крисчън. 🙂

Резултатът е елегантна, женствена и загадъчно секси рокля. Акцентът е върху дантелата, пътека от копчетата по гърба и падналите ръкави, както и към съвсем забележимият аксесоар в косите на брюнетката.

fifty-shades-freed-1-embed-1517955118

Моник споделя, че за вдъхновение при създаването на тази класическа и естетически издържана рокля, й е послужила привлекателната красота и уязвимост на Анастейжа. Дизайнерът пресъздава в нея чувствени и модерни елементи, за да подчертае нежността и чувствеността на актрисата в тази роля.

Дизайнерката подчертава, че не са се стремели да я променят. Напротив, показвайки нейният класически и класен вид, я оставят да бъде себе си, “прегръщайки” собственият й стил – романтична, женствена и вярна на вкуса си.

 


Интересното е, че роклята може да бъде поръчана от бъдещите булки, чрез един от водещите магазини на марката –  Monique Lhuillier.

fifty-shade-of-gray fifty-shade-of-gray2 fifty-shade-of-gray3

Визията на Крисчън Грей е съставена от смокинг Burberry с риза “по поръчка”, вратовръзка на Armani и маншетите на Hugo Boss, казва дизайнерът на костюмите Карин Носела..

Букетът на Ана е силен цветен акцент, създаващ мек, но много силен флорален елемент от божури, розови рози и хортензии.

 

Определено дори и след като филмът слезе от големия екран, дизайнът на тази сватбена рокля ще продължи да живее…. както и образите на двамата актьори, и тяхната индивидуалност и същност. 🙂

 

Leave Your Reply